marineret laks

Miso marinade til sashimi laks

Sharing is caring!

Miso marineret sashimi laks, er super nemt og rigtig lækkert, at lave. jeg vælger at bruge denne metode, hvis jeg ønsker lidt smag tilført lasken, eller jeg bruger det hvis jeg vælger at købe en laks i supermarkedet, så får den lige et løft selv om den ferske laks fra supermarkedet faktisk er udemærket. jeg bruger denne miso marinade til rå sashimi laks som jeg servere rå eksempelvis i miso marineret tern på sushi bowl. https://japanskmad.nu/chirashi-sushi-sushi-bowl/

marineret laks
Miso marineret laks

Sådan gør du

  • 2 spsk. soya
  • 1 1/2 tsk miso
  • 4 spsk mirin
  • 1 spsk citron eller lime

Det hele blandes i en skål og lakse stykkerne ligges ned i miso marinaden for at marinere omkring 3o min på køl. Derefter skæres de ud i mundrettet stykker, man kan også vælge at bruges marinaden under tyndt ud-skåret skiver fisk eller rå rejer så det bliver som en fiske/reje Carpaccio

reje carpaccio
reje Carpaccio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *