japansk stentøj

Japansk porcelæn og spisepinde

Sharing is caring!

jeg elsker japanske porcelæn og stentøj, når jeg laver japansk mad nyder jeg at serveret det på japansk mad på japansk porcelæn og stentøj. Det giver et fuldendt billede af retten. i Japan går man meget op i det smukke i det ufuldkommen , derfor er noget lavet med et rådt look.

Der er nogle som sælger japanske porcelæn i Danmark, men det er ofte ret dyrt. Men med lidt søgning kan man godt finde nogle flotte produkter til en ok pris. Jeg har lovet Mads at slå et slag for hans side med japansk produkter til en fornuftig pris. Her kan du finde flotte rammen skåle og lækre spisepinde. Hans side hedder. https://mapio.dk

Jeg har samlet en del japansk stentøj over tiden. både fade, tallerkner, rammen skåle, skåle til misosuppe. Her kommer nogle eksempler på japansk stentøj. Du kan se mine fade og skåle brugt i mine opskrifter https://japanskmad.nu/category/opskrifter/

japanske stentøjsfad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *